السلام عليكم

penantian bermula | 26 june 2011 |

cara cara nak say " HI " . maaf .haha btw , bilik berserabai !
Hye !
err...lebih afdhal dengan salam . so, assalamualaikum blogger dan pembaca sekalian (agak skema )
ok,ini cerita baik dan bukan sebaliknya.harap korang tak pertikaikan cerita ni dr tajuknye ehh.hehe.

Seperti tarikh yang telah tercatit di atas , bermulanya dimana HAWALEE berhijrah ntuk mencari ilmu yang sedang menanti setelah 11 tahun di banggu sekolah ( tak termasuk dgn TADIKA n FORM 6 mcm yg bawah ni ok !!!!!  )


KAT MANE ? hahaha ! tolong jangan gelak kalau saya bgtau . kat MAK LAGAM je awok eyy...(betul,saya x tipu)

Sebuah menara gading ( la sangat ) yang semakin meningkat peratus kecemerlangan dan semakin FEMES dari hari ke hari dan menjadi perbualan HOT dikalangan AMT ( ahli mesyuarat tingkap ) meniti dari bibir ke bibir.(ohh ! panjang crite.nak buleh ke kabo name kolej pon smp 3 perenggan ) okfine ! name dye KKTM (Kolej Kemahiran Tinggi Mara )

Menantikan tarikh keramat ( macam nak kawen pulok ) haha !.ok3,penantian amatlah menyiksakan.walaupun berat kaki melangkah pergi :'( xpe , semuanya kerana ILMU dan IBU BAPA .

ok lah pembaca . GTG :),
otak saya x selancar AQMAR JUSOF  untuk berkarya sehebat beliau . pape pon hawa comel ! HAHA XD

abaikan gambar ni . saja nak kaitan dengan "FOLLOW" tu.teehee :)







4 comments:

hilmierohzlan said...

sape aqmar jusof 2?

aqmar jusof said...

ashik mention nama guwa ni . haishh..terima kasih popularkan saya ! perasan .auwww

NiCEly-RuDE") said...

orang minyak..hahaha~

hawalee.91117 said...

haha !
aqmar jusof org minyak ?
terlebih dasyat bak ah ! haha

 
Jom Terbang!